Training communicatie en coaching voor kunstvakdocenten

In veel CMK-projecten werken vakdocent en leerkracht via coaching of co-teaching samen aan de kwaliteit van cultuureducatie. Cultuurmij Oost organiseert flankerend aan het CMK Gelderland-programma een training voor kunstvakdocenten. Deze training richt zich op het versterken van de samenwerking tussen leerkracht en vakdocent. Kunstvakdocenten die betrokken zijn bij een van de projecten in het programma CMK Gelderland kunnen kosteloos aan deze training deelnemen. In opdracht van Cultuurmij Oost organiseert CultuurCollege de training op drie plekken in Gelderland: in Harderwijk, Zutphen en Wijchen.

Inhoud van de driedaagse training
Hoe werk je optimaal samen met de leerkracht?
Hoe sluit je goed aan bij de leerkracht met veel of weinig ervaring/affiniteit met kunst?
Hoe kun je de leerkracht coachen bij het implementeren van een project of leerlijn in de school?

Je krijgt inzicht in verschillende stijlen van communicatie, oefent verdiepende gesprekstechnieken en leert leerkrachten te coachen in het kader van CMK. In deze praktische training oefen je met de principes van coaching en communicatie. Dat wat je leert is meteen toepasbaar in je dagelijkse praktijk. 

De trainingen worden gegeven door Trudie Verhoeff. Het maximum aantal deelnemers van deze training is 16. Dus wees er snel bij! Je kunt je belangstelling en je voorkeurplaats kenbaar maken bij Jolanda Kosman. Geef ook even aan bij welk CMK-project je betrokken bent.
Harderwijk, Cultuurkust op 3 april, 8 en 29 mei van 10 - 13 uur 
Zutphen, De Muzehof op 15 mei, 5 en 19 juni van 10 - 13 uur
Wijchen, Cultuurknooppunt op 7 juni van 14.15-17.15 uur, 5 juli van 10-13 uur en 27 september van 14.15-17.15 uur