Jaarlijkse ontmoetingsdag CMK Gelderland 'Geen punt'

Welkom in Het Koelhuis in Zutphen

Woensdag 23 november zetten we geen punt achter CMK Gelderland! Tijdens onze jaarlijkse ontmoetingsdag oogsten we ervaringen, delen succesfactoren, leren van onderzoekresultaten en doen inspiratie op voor de komende jaren. Bijna de helft van de scholen in Gelderland heeft namelijk aangegeven ambities te hebben met cultuureducatie! We plaatsen dus vooral een komma. 

Edwin van Meerkerk (Radboud Universiteit) presenteert zijn onderzoeksresultaten: hij volgde de ontwikkeling van leerkrachten tijdens de eerste periode CMK; gedeputeerde Josan Meijers blikt vooruit met ambities en verwachtingen voor de tweede fase 'CMK Gelderland 2017-2020'; er is een inspirerende kunstproeverij met ondermeer live painting, tapekunst, beeldend werken op enorme touch screens, videomapping en 3D-kwasten in een Virtual reality lab. Er zijn speeddates met de educatie-coördinatoren van o.a. Introdans, de Nieuwe Oost en het Kröller-Müller Museum. We ronden de middag af met een letterlijke proeverij en volop gelegenheid ervaringen uit te wisselen.

Wij nodigen je dus van harte uit voor een heerlijke ontmoetingsmiddag van en voor alle deelnemers aan het Gelderse programma Cultuureducatie met Kwaliteit. Je kun je vanaf nu aanmelden. Meer informatie vindt je op de website van Cultuurmij Oost.

 

Ervaren, ontmoeten en uitwisselen: ontmoetingsdag CMK Gelderland
Ervaren, ontmoeten en uitwisselen: ontmoetingsdag CMK Gelderland

Programma

14.30-15.00 Inloop en ontvangst
15.05-15.10 Muzikale opening
15.10-15.15 Welkom door Miranda Siemelink, projectleider CMK Gelderland
15.15-15.45 ‘Cultuuronderzoek met leerkrachten’ door Edwin van Meerkerk (Radboud Universiteit)
15.45-15.55 Vooruitblik door Josan Meijers, Gedeputeerde provincie Gelderland
15.55-16.05 FAQ: CMK uitgelegd
16.00-18.00 Kunstproeverij
18.00-20.00 Buffet

KUNSTPROEVERIJ met:

tot